Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΠΑΠΙΕΣ

8 Μαΐ 2010

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Την Κυριακή 3 Μαίου 2010 ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, τα νέα οικονομικά μέτρα που υπαγόρευσε το ΔΝΤ για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Το συμπέρασμα από αυτό το πακέτο που ανακοινώθηκε είναι, ότι καλούνται οι πολίτες να πληρώσουν τα σπασμένα. ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Αυτοί που θα πληρώσουν το μάρμαρο είναι αυτοί που δεν μπορούν να αντιδράσουν, δηλαδή μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες. Και θα πληρώσουν αυτοί διότι η εφορία θα τους τα πάρει θέλουν δεν θέλουν, γιατί θα υποστούν κατασχέσεις, δεν θα έχουν φορολογική ενημερότητα και κυρίως γιατί δεν μπορούν να εκβιάσουν, αντίθετα ακόμα και όταν απεργούν, οι (εργοδότες τους δημόσιοι ή ιδιωτικοί φορείς) τρίβουν τα χέρια τους γιατί δεν θα πληρώνουν τα μεροκάματα της απεργίας.
Αυτοί που μπορούν να εκβιάσουν, δεν θίγονται. Ποιοι είναι αυτοί;
Οι μεγαλοεπιχειρηματίες διότι απειλούν:
α. Οτι θα απολύσουν κόσμο και δημιουργούν στην εκάστοτε κυβέρνηση τον πονοκέφαλο της ανεργίας.
β. Ότι θα μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους σε χώρες με χαμηλότερο κόστος εργασίας (Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, ακόμα και Κίνα).
Οι Δημοσιογράφοι διότι απειλούν με την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, πράγμα που τρέμουν όλοι οι πολιτικοί.
Οι τραπεζίτες που απειλούν να παγώσουν την αγορά.
Και φυσικά οι πολιτικοί διότι έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι.
Ακούγοντας τον Πρωθυπουργό να ανοίγει την συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου, να παροτρύνει τους βουλευτές να δώσουν το παράδειγμα και να μην πάρουν το δώρο τους (13ο και 14ο μισθό) και με δεδομένο ότι με τα νέα μέτρα, το δώρο κόβεται για όσους εργαζόμενους έχουν μικτές μηνιαίες αποδοχές 3.000 € και για συνταξιούχους με 2.500 € μικτές μηνιαίες αποδοχές, έβαλα τα γέλια για να μην βάλω τα κλάματα. Δηλαδή δεν κόβεται το δώρο των βουλευτών και τους παρακαλεί να μην το πάρουν; Δηλαδή παίρνουν λιγότερα από 3.000 € μικτά το μήνα; Δηλαδή μας θεωρούν τελείως μαλάκες; Σίγουρα ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
Για αυτό λέω ότι ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου